2012. március 8., csütörtök

Megérett az új bejegyzés avagy mindennapjaim

Azt hiszem nagyon érett már egy új bejegyzés! Az utóbbi időben több mindenre is koncentrálok, sajnos emiatt kicsit háttérbe szorult a blogom!
A kötőtű csattogtatás mellett újra kezdtem az angol tanulást és ismét előkerült a varrógép, ami lassan átveszi kevés szabadidőmben a főszerepet!
A varrás tudományát egy nem túl színvonalas tanfolyamon (a vidék átka ) igyekszem elsajátítani nagyon kevés sikerrel! Több félbe marad ruhadarab mellett ma egy köntös elkészítésébe fogtam, ami majd a kislányomé lesz! Csodák csodája annyira jól haladtam ma a foglalkozáson, hogy még itthon is megmaradt a lelkesedés, és kb. félig kész is van a munkadarab! Addig, amíg kész leszek vele, lehet, hogy félre teszem azt a kötött kardigánt, aminek már csak a szegélye hiányzik! Néha úgy érzem, hogy egy nap pár órával hosszabb lehetne, vagy jó lenne, ha kevesebb alvással is beérném! De egyelőre még az is csak álom, hogy egy huzamban aludjak át egy éjszakát, mert szemem fénye mellett még éjszakai műszakot is teljesítek minden éjjel! Na így állunk most! Azt nem tudom, hogy a köntös vagy a tavasz gondolata dobta-e meg a lelkesedésemet, de remélem sokáig megmarad még!
Az utóbbi hónapok termése mindössze egy Drops Eskimo fonalból készült kötött téli sapka volt, amit hamarosan megmutatok itt a blogomon, illetve a fentebb említett kardigán Drops Nepal fonalból, amin már valóban csak pár órát kellene dolgoznom!
Mind emellett tavaly év végén  többed magammal létrehoztunk egy helyi kötős-horgolós kört, addig egymás számára ismeretlen emberekkel. A kör havonta tartja a találkozóit, ahol a kellemes beszélgetések és közös kötés-horgolás alkalmával nagyon kedves, érdekes és teljesen különböző emberekkel tölthetem az időt! Igaz még gyerekcipőben jár a kezdeményezésünk és nem ismerjük egymást igazán, de nagyon várok minden újabb összejövetelt!

2 megjegyzés: